Golvslipning - Cityparkett

Golvslipning

Golvslipning i Stockholm sedan 1960.

Golvet är en viktig del i ett rums design – detsamma är din soffa, din konst och dina kuddar. En interiör är inte komplett förrän alla bitar samspelar och tillsammans bildar känslan du önskar för ditt hem.

Konsten ligger i att golvet ska vara dels vackert att se på och samtidigt praktiskt och tåla många års slitage. Vilken typ av golv du vill ha beror helt och hållet på smak, hur du lever och vilka behov du har.

I de flesta fall finns det alltid ett sätt att återställa ett slitet golv som saknar sin ursprungliga lyster och sitt utseende genom golvslipning. Vi förädlar och behandlar, både trä- och parkettgolv. Med en fot i renoveringsbranschen och en i designbranschen är vårt mål att dina behov uppfylls och att resultatet av en golvslipning med efterföljande behandling sedan besvarar dina önskemål kring känsla, intryck, färg och glans.

Vi utför golvslipning i hela Stockholm.

Vi utför dagligen ett flertal golvslipningar i Stockholm, inget jobb är för stort eller för litet för oss, från enstaka rum till Ambassader och idrottshallar.

Vi använder oss av de senaste maskinerna, alla med inbyggda dammsugare för minimalt dammutsläpp, vi har även specialdammsugare med Hepa-filter för mer känsliga miljöer.

När du kontaktar oss får du alltid prata med en kunnig projektledare som kan hjälpa er med val av behandling av era golv. Välj mellan de vanligaste golvbehandlingarna: Lack, Hårdvaxolja eller Olja.

Varför välja Cityparkett?

Cityparkett som varumärke grundades redan 1960 och är idag ett välkänt varumärke inom golvarbeten.
Vår personal utbildas löpande inom de senaste teknikerna och behandlingarna för att du som kund ska få marknadens bästa service.
För att göra det så enkelt som möjligt för er som kund, lämnar vi alltid fasta priser. Vi jobbar inte med kvadratmeterpriser eller timpriser.
Vi hjälper er med information om Rotavdrag. I dagsläget är rotavdraget 30% på arbetskostnaden, kontakta oss så berättar vi mer.
Vi är försäkrade hos Folksam för skador som eventuellt skulle kunna uppstå om oturen är framme.
Vi lämnar 5 års garanti på alla arbeten, där det gäller utförande fel eller materialfel.

Olja

Olja

Bona Craft oil är en naturlig olja av olika vegetabiliska oljor, den har en svag doft och liten gulningseffekt, fungerar bra i hemmamiljö men även i kontorsmiljö, den finns i flera olika färgnyanser.

Lack

Lack

Vattenbaserade lacker i 1 eller 2-komponents utförande, passar både hem och offentliga miljöer, för dig som vill ha ett lättskött och hållbart golv, dessutom bra för miljön.

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja

Hårdvaxolja har flera fördelar, likt vanlig olja så tränger den ner i träet, dessutom så bildar den ett skyddande ytskikt som är vattenavvisande samt tåligare för fläckbildning. Hårdvaxoljan är dessutom enklare att underhålla.

Rotavdrag – Spara 30% på arbetskostnaden

Du har väl inte missat att du kan få Rotavdrag på Golvslipning & Golvläggning? Reparation och underhåll samt om och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Ring oss så berättar vi mer om hur du gör för att få rotavdrag på våra arbeten.

Kontakta oss idag!

Funderar du på att slipa dina golv? Tveka inte, ring oss idag.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri besiktning och ett fast prisförslag.
Kontakta oss idag!