Om Cityparkett

Om Cityparkett.

Golvproffs sedan 1960!

Cityparkett är specialiserat på golvläggning av massiva trägolv samt golvslipning och behandling av golv och träytor. Vi strävar hela tiden efter att utveckla vårt företag för att kunna erbjuda våra kunder kvalificerade golvslipare och rekommendationer gällande marknadens senaste arbetstekniker, produkter, behandlingar och trender.

Cityparkett etablerades 1960 och var under en lång tid ett familjeägt företag. Sedan dess har företaget vuxit och är numera en av Stockholms ledande renodlade golvspecialister med många duktiga medarbetare som har specialkunskaper inom träbehandlingar och finsnickeri.
Vår långa historia har gett oss fördelen att vi kunnat följa utvecklingen av båda material, maskiner, arbetssätt och trender upp igenom åren, vilket vi hoppas speglas i våra golvarbeten.

Varför välja Cityparkett?

Cityparkett som varumärke grundades redan 1960 och är idag ett välkänt varumärke inom golvarbeten.
Vår personal utbildas löpande inom de senaste teknikerna och behandlingarna för att du som kund ska få marknadens bästa service.
För att göra det så enkelt som möjligt för er som kund, lämnar vi alltid fasta priser. Vi jobbar inte med kvadratmeterpriser eller timpriser.
Vi hjälper er med information om Rotavdrag. I dagsläget är rotavdraget 30% på arbetskostnaden, kontakta oss så berättar vi mer.

Vi är försäkrade hos Trygg Hansa för skador som eventuellt skulle kunna uppstå om oturen är framme.

Vi lämnar 5 års garanti på alla arbeten, där det gäller utförande fel eller materialfel.

Ring oss på 08-25 98 77, för offert!

Rotavdrag – Spara 30% på arbetskostnaden

Du har väl inte missat att du kan få Rotavdrag på Golvslipning & Golvläggning? Reparation och underhåll samt om och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Ring oss så berättar vi mer om hur du gör för att få rotavdrag på våra arbeten.

Kontakta oss idag!

Funderar du på att slipa dina golv? Tveka inte, ring oss idag.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri besiktning och ett fast prisförslag.
Kontakta oss idag!