Trappslipning

Trappslipning

Förnya dina trätrappor.

Vi kan renovera din slitna, gulnande trappa. Fråga våra golvslipare om tips och råd för att uppnå bästa resultat. Vi slipar, lagar och restaurerar alla slags trätrappor. Vi gör alla slags infärgningar från naturlig oljad trä till heltäckande vit, eller varför inte transparent vit? Har ni husdjur och känner att det behövs extra skydd så är nog extra starkt 2 komponents lack något för er.
Känner ni att er nuvarande trappa känns lite för hal? Då är det självklara valet Anti-slip lack som är extra tåligt lack med halkmotstånd.

En trappa är indelad i följande delar: plansteget är den horisontella ytan man sätter foten på i en trappa. Sättsteget är den vertikala delen, medan vangstycket är ramen som bär upp trappan. Den vertikala framkanten till plansteget kallas trappnos och slipas i samband med plansteget.

Priset beror på vilken del av trappan du vill slipa. Om du behöver hjälp och rekommendationer är det bara att höra av sig, vi bistår gärna med råd och tips.

Av oss får du alltid kostnadsfria renoveringsförslag på din trappa. Vi kommer ut på plats hos dig och utför en snabb besiktning och du får ett fast pris vi håller oss till.

Varför välja Cityparkett?

Cityparkett som varumärke grundades redan 1960 och är idag ett välkänt varumärke inom golvarbeten.
Vår personal utbildas löpande inom de senaste teknikerna och behandlingarna för att du som kund ska få marknadens bästa service.
För att göra det så enkelt som möjligt för er som kund, lämnar vi alltid fasta priser. Vi jobbar inte med kvadratmeterpriser eller timpriser.
Vi hjälper er med information om Rotavdrag. I dagsläget är rotavdraget 30% på arbetskostnaden, kontakta oss så berättar vi mer.
Vi är försäkrade hos Folksam för skador som eventuellt skulle kunna uppstå om oturen är framme.
Vi lämnar 5 års garanti på alla arbeten, där det gäller utförande fel eller materialfel.

Ring oss på 08-25 98 77, för offert!

Rotavdrag – Spara 30% på arbetskostnaden

Du har väl inte missat att du kan få Rotavdrag på Golvslipning & Golvläggning? Reparation och underhåll samt om och tillbyggnad räknas som rotarbeten och ger rätt till rotavdrag om det utförs i eller i nära anslutning till en bostad som du äger och som du bor i. Ring oss så berättar vi mer om hur du gör för att få rotavdrag på våra arbeten.

Kontakta oss idag!

Funderar du på att lägga nytt golv? Tveka inte, ring oss idag.

Hör av dig till oss för en kostnadsfri besiktning och ett fast prisförslag.
Kontakta oss idag!